2012. február 8., szerda

Ann Harvey Uk24-26 blézer fekete alap darab - Jelenlegi ára: 1 699 Ft -

Az aukció tárgya:
luxus márka
ANN HARVEY
 UK24-26 
váll-hát 48
ujja 62
hossza 73
melle 2 x 69 + NYÍLIK
DEREKA 2 X 69
súly 650
POSTA 915
Gyűjtögetni 1 hétig lehet!!
Ha vásárlásod hosszadalmasabb, kérem HETENTE RENDEZNI a vásárlásaid összegét!
 
5000 Ft értékű vásárlás (posta ktg nélkül) esetén : Vásárlási érték 10 %-áig erejéig választhatsz a termékeim közül EGY ajándékot, vagy az 5000 Ft utáni aukcióból, leütés ELŐTT tudom a kiválasztott terméket annyival olcsóbban adni!!! ( Technikai menetét kérem egyeztetni leütés ELŐTT! ) 
körbefotóztam minden fontosabb részletet
kétésre mérek, nagyon szép exclusive darab!
Kérem licitálás előtt olvasd el!:
Termékekről:
- a képek a termékekről készülnek, hűek.
- használt termékeknél csere, visszavásárlás és garancia nincs. Megtekintheted lakcímemen, az aukciót ha leütötted/megnyerted 1-5 munkanapon belül s elállhatsz a vásárlástól, de ezt is jelezd előre! Pozitív értékeléshez a vatera jutalékát kérem 6%, vagy maximum semlegest, a vevő vételi szándéktól való elállása esetén negatívat nem fogadok el!  
Szállítás, posta, átvétel:
- minden termékemet tudom postázni, vagy küldetni, a hatályos posta vagy futár díjak szerint, csomagolási ktg-et nem számolok fel, kivéve ha TE extrában kéred, vagy máshogy nem veszi fel a posta, futár!  
-Ha nem ajánlott levélben kéred, vagy a törékenyeket nem törékenyként kéred postáztatni, azaz nem fizeted meg a különbözetet, s vállalod a felelősséget, hogy baja eshet és/vagy eltűnhet, a te felelősség vállalásod végett nem fogadok el semleges vagy negatív értékelést, az utalással egy időben kérem a pozitív értékelés megírását! ( Megpróbálok minél gazdaságosabban postázni, amit tudok, posta kész borítékban, aminek nincs súlyhátara, azaz jól megtömhető, 2 méretben kapható, francia és A5-ösben, elég sok mindent ";;;;; ;;;;; ;;;;; ; belepaszírozok";;;;; ;;;;; ;;;;; ;, és olcsóbb mint a hagyományos súlyhatáros postázás. Az ajánlott levél eltűnése esetén 3500 Ft a kártérítési összeg! )
Alap információk, Fizetés:
-Kérem a nevem melletti i+ Ismerj meg! oldalamat olvasd el, a szállítási személyes átvételi lehetőségek végett! 1000 Ft alatt XIII. kerületi lakcímemen vehetőek át, vagy heti 1-2x a Lehel-Nyugati Jászai tér környékére tudok lemenni. Máshova nem igazán tudom elvinni a termékeket -  így kalkulálj!  
- Ha megnyered az aukciót a Vatera küldi az automata  levelemet, amelyben olvashatod a 2 bankszámla számot, s ne várj külön levelet, egyből rendezheted az aukció+posta összeget! ( Ha több mindent veszel természetesen nem kell egyesével, jelezd, és a végén egyben összesítek s megírom!
- Ha megnyerted a terméket kérlek 3 napon belül jelentkezz, és rendezd 1 héten belül! Ha kősőbb, vagy más termékeimmel együtt vennéd át, de ritkán jársz Bp-en, vagy később tudnál fizetni, előre jelezd, megbeszéljük! ( Lejárat után csak úgy tudom tárolni, ha kifizeted ( posta nélkül akár ), akkor hetekig is... -  szerintem ez így korrekt.
Köszönöm, sikeres licitálást!



Jelenlegi ára: 1 699 Ft

Az aukció vége: 2012-02-05 21:04
. Ann Harvey Uk24-26 blézer fekete alap darab - Jelenlegi ára: 1 699 Ft

Fontos