2012. március 12., hétfő

Gerhard Buzek: A túlélés kézikönyve NAGYON RITKA! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft *

Gerhard Buzek: A túlélés kézikönyve – A rendkívüli és katasztrófahelyzetek túlélési technikái
"Mindenkivel előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerül, amikor csupán a saját és társai tudására, találékonyságára és segítségére számíthat.
Gerhard Buzek könyve a túlélés technikáit mutatja be: a rendkívüli helyzetekben jelentkező pszichológiai terhelő tényezők kezelésétől a segélynyújtás különböző formáin át egészen a természet nyújtotta lehetőségek felhasználásáig.
A gazdag illusztráció és a magyarázó ábraanyag, a témakörök áttekinthető belső tagolása segíti az olvasót az eligazodásban s teszi egyben a könyvet könnyen és rendkívül jól használható kézikönyvvé. "
Ez egy rendkívül ritka és hasznos túlélési kézikönyv, az egyik személyes kedvencem a témában, de mivel kettő van, az egyiket eladom. Állapota kiváló.
Minden benne van, ami pl. Bear Grylls vagy Ray Mears túlélőkönyvében, sőt annál sokkal több is: pl. önvédelem, városi katasztrófahelyzetek túlélése, túlélő-pszichológia. Itt olvasható róla egy szubjektív ismertető kedvcsinálónak.
http: //member. rpg. hu/cu/cuo14/tuleles. htm
Az átvételi lehetőségek és fontos infók az I+ menüpontban olvashatók, ha ezen kívül bármi egyéb kérdése van, szívesen válaszolok!
Kérem tekintse meg többi termékemet is, érdemes!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-10 12:35
. Gerhard Buzek: A túlélés kézikönyve NAGYON RITKA! - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Fontos